Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros zöldborsós spenótos kolbászos gomba

Fehérboros zöldborsós spenótos kolbászos gomba
Fehérboros zöldborsós spenótos kolbászos gomba
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újabb spenót-gomba kombináció. Nagyon finom!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat megkapirgáljuk, megmossuk, és feltesszük főni. A vöröshagymát, az újhagymát és a paprikákat karikára vágjuk, a fokhagymát aprítjuk.
  2. Egy serpenyőben olívaolajon a hagymákat megdinszteljük.
  3. Közben a gombákat és a kolbászt szeleteljük, a spenótot és a petrezselymet nagyobb darabokra vágjuk.
  4. A hagymákhoz adjuk a paprikákat és a gombákat, rárakjuk a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk, szórunk rá oregánót. Amikor a gomba már majdnem puha, hozzáadjuk a kolbászt, a spenótot, petrezselymet, és ráöntjük a bort. Kész. A krumpli is megfőtt, lehet tálalni.
  5. Tálaláskor teszünk a tányérra gombás ragut, mellé másfél krumplit, szórunk rá petrezselyemleveleket.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 508
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Fehérboros zöldborsós spenótos kolbászos gomba újkrumplival, zöldséges egytálétel kolbásszal, zöldséges kolbászos gomba

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

247
csiperkegomba 15 dkg
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 1 gerezd
újhagyma 2 közepes db
újkrumpli 25 dkg
hegyes erős paprika 1 db
zöldborsó 10 dkg
spenót 5 dkg
petrezselyem 6 szál
kakukkfű 5 szál
parasztkolbász 10 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
oregánó 1 teáskanál
olívaolaj 1 ek
fehérbor 1 dl