Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehércsokis mousse

Fehércsokis mousse
Fehércsokis mousse
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tökéletes választás egy hétvégi ebéd desszertjének. Kellemesen krémes, poharas kényeztetés egy finom ünnepi fogás után.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vízgőz felett olvasszuk meg a csokit 8 evőkanál tejszínnel, majd folytonos kevergetés közben adjuk hozzá a tojássárgákat. Pár keverés után vegyük le a tűzről.
  2. Amikor langyosra hűlt a krém, a maradék tejszínt és a tojásfehérjét külön-külön verjük keménnyé habbá, majd mindkét habot óvatosan forgassuk bele a csokis krémbe. Poharakba való adagolás után 1 órára tegyük hűtőbe.
  3. Tálalás előtt fagyasztott málnával díszítsük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 12 240
elküldve: 1
receptkönyvben: 61
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Puffin

Mióta szakács: 2015.09.29.
24 recept

receptjellemzők

receptkategóriák

egyéb elnevezések

málnás csokimousse, fehércsokis pohárkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

644
fehér csokoládé 30 dkg
habtejszín 450 ml
tojás 3 db
málna 15 dkg