Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fejes saláta Gourmandtól

Fejes saláta Gourmandtól
Fejes saláta Gourmandtól
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A dédimamámtól így lestem el, így adom tovább. Egyszerű és nagyszerű.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátát leveleire szedjük, alaposan megmossuk, kisebb darabokra tépkedjük.
  2. A vízbe tesszük a sót, cukrot, ecetet, a megtisztított, összezúzott fokhagymát, és addig keverjük, amíg a cukor és a só felolvad.
  3. Az így készült öntetet a salátára öntjük. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 980
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gourmand

Mióta szakács: 2015.02.01.
34 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
mikor: mindig, ebéd, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tavasz
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 6 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

ecetes saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

40
fejessaláta 1 db
víz 7 dl
3 kávéskanál
cukor 5 ek
ecet 7 ek
fokhagyma 3 gerezd