Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Feketeköményes rudacskák

Feketeköményes rudacskák
Feketeköményes rudacskák
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mióta megismerkedtem a fekete köménnyel, kedvenc fűszereim közé került. Egyszerű ételeket gyönyörűen feldob. Érdemes kipróbálni! Én mindig örömmel használom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A leveles tésztát lisztes deszkán vékonyra nyújtjuk. Kb. 2x10 cm-es csíkokra vágjuk.
  2. Megkenjük a tojássárgájával, majd ízlés szerint megsózzuk. A tetejüket megszórjuk reszelt parmezán sajttal, és megszórjuk a fekete köménnyel.
  3. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
  4. Amikor elérte a hőfokot, behelyezzük a rudacskákat, és kb. 10 percig sütjük. Akkor van kész, amikor szép aranybarna lesz a tetejük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 331
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kalota

Mióta szakács: 2015.12.13.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

köményes parmezános rúd, fekete köményes sajtos rúd, parmezános leveles rúd köménnyel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

314
leveles tészta 1 csomag
finomliszt 1 evőkanál
0 ízlés szerint
parmezán sajt 30 g
feketekömény 1 ek
tojássárgája 1 db