Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Feketeribizli-krém

Feketeribizli-krém
Feketeribizli-krém
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jó minőségű alapanyagokból lehet finomat készíteni. A feketeribizli savanykás íze megmarad a recept elkészítése után is. A nyári hőségben éppen ezért hűt le. Az édesszájúak több cukrot használjanak.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Vitaminbomba! A feketeribizli magas C-vitaminban, vasat és magnéziumot is tartalmaz.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A feketeribizlit megmossuk, és a brandy-vel vagy vízzel összeturmixoljuk.
  2. Egy apró lyukú szűrőn átpasszírozzuk részletekben. A héjat és magokat kidobjuk.
  3. A sűrű, gyönyörű sötét fushia/sötét rózsaszín péphez adjuk a cukrot, és csomómentesre keverjük.
  4. Csak 150 ml créme fraiche-t is belekeverünk kanalanként.
  5. 4 pohárkába osztjuk el, és a hűtőbe tesszük egy éjszakára.
  6. Tálalás előtt egy teáskanál créme fraiche-t illesztünk minden egyes pohár krém tetejére, és gyümölccsel is díszíthetjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 367
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
alkalom: buli receptek
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

pink desszert, pink krém, rózsaszín desszert, rózsaszín krém, feketeribizli desszert

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

354
feketeribizli 45 dkg
brandy 2 ek
porcukor 10 dkg
crème fraîche 20 dkg