Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fetadip

Fetadip
Fetadip
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy régebbi Príma Konyha Magazinban találtam rá erre a receptre. Pont maradt felesleges fetasajtom, ezért kipróbáltam.  Nagyon kellemes mártogatós kerekedett belőle.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A borsót vagy a brokkolit sós vízben puhára főzzük.
  2. Jól lecsöpögtetjük, a fetával, a citromlével és a joghurttal összeturmixoljuk.
  3. Sózzuk, borsozzuk. Köménymaggal és chiliporral fűszerezzük.
  4. Hűtőszekrényben alaposan lehűtjük.
  5. Vékonyan felszeletelt  nyers zöldségekkel tálaljuk.

  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 64 595
elküldve: 7
receptkönyvben: 900
elkészítve: 9/20
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre
alkalom: szilveszter

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fetás mártogató, brokkolis-fetás mártogató, brokkolis-fetás dip

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

211
zöldborsó 40 dkg
marinált feta 15 dkg
citromlé 1.5 ek
joghurt 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint