Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fetás görögdinnye-saláta

Fetás görögdinnye-saláta
Fetás görögdinnye-saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű, finom, nyári saláta.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fenyőmagot egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk, hűlni hagyjuk.

  2. A dresszinghez a citromlevet elkeverjük az olajjal. Sóval, borssal ízesítjük.

  3. A jól behűtött dinnyehúst kockákra vágjuk. A fetát kockákra vágjuk. A mentát megmossuk, a leveleket letépkedjük, vékony csíkokra vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük, meglocsoljuk a dresszinggel, és jól összekeverjük.

  4. A salátát a fenyőmaggal megszórva tálaljuk.

  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 927
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

feta sajtos görögdinnye saláta, mentás fetás görögdinnye saláta, fenyőmagos mentás feta sajtos görögdinnye saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

241
görögdinnye 1 kg
feta sajt 200 g
menta 3 szál
fenyőmag 2 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint