Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fetás húsgolyók spenótos-borsós kuszkusszal

Fetás húsgolyók spenótos-borsós kuszkusszal
Fetás húsgolyók spenótos-borsós kuszkusszal
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nemrégiben kaptam a receptet egy újság alapján, amit kicsit átdolgoztunk hozzávalók hiányában :)
Egyszerű és gyors, a gránátalma elhagyható.

hozzávalók / 4 adag

Húsgolyó

Kuszkusz

A tálaláshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

Húsgolyó

  1. A darált húst és a fetát összegyúrjuk, gombócokat gyúrunk belőle (kb. 25 db lesz belőle), kiolajozott/sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon kb. 20 percig sütjük, míg teljesen átsülnek.

Kuszkusz

  1. A bébispenót felét összeturmixoljuk az olívaolajjal, az ecettel és a mentával, sózzuk ízlés szerint.
  2. A borsót megfőzzük, és a kuszkuszhoz adjuk a maradék spenóttal együtt.
  3. A kuszkuszt elkészítjük, 4 deci forró vízzel leöntjük. Lefedjük, és néhány percig állni hagyjuk, ezután fellazítjuk, és ráöntjük a spenótos pürét.

A tálaláshoz

  1. Gránátalmamaggal és joghurttal tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 542
elküldve: 1
receptkönyvben: 59
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Marjorie

Mióta szakács: 2014.02.01.
20 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fetasajtos húsgombóc, fetás fasírt tepsiben

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

790
darált sertéshús 500 g
feta sajt 200 g
spenót 100 g
menta 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek
vörösborecet 1 ek
kuszkusz 300 g
zöldborsó 200 g
0 ízlés szerint
víz 4 dl
gránátalma 1 db
joghurt 100 g