Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fetás - lilahagymás paradicsomsaláta

Fetás - lilahagymás paradicsomsaláta
Fetás - lilahagymás paradicsomsaláta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy könnyű nyári saláta. Ízesíthetjük petrezselyem helyett akár bazsalikommal is.

hozzávalók / 4 adag

A salátához

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot cikkekre, a fetát kockákra, a lilahagymát karikákra vágjuk. Az egészet egy edényben az olivabogyókkal óvatosan összekeverjük.

  2. A citromlevet elkeverjük a sóval, borssal, és az oregánóval. Majd apránként hozzákeverjük az olajat, legvégül a petrezselyemzöldet.

  3. Az öntetet a salátára locsoljuk, kb. 30 percig hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.

 


  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 20 354
elküldve: 10
receptkönyvben: 300
elkészítve: 17/22
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

olívaolajos paradicsomsaláta feta sajttal, mediterrán saláta, paradicsomsaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

345
paradicsom 800 g
feta sajt 250 g
lila hagyma 2 közepes fej
fekete olajbogyó 50 g
citromlé 30 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
olívaolaj 50 ml
petrezselyem 3 ek