Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fetás tonhal saláta

Fetás tonhal saláta
Fetás tonhal saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom saláta. Tálaljuk friss kenyérrel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kukoricát egy szűrön lecsepegtetjük. A tonhalat az olajas levével együtt egy tálba öntjük, majd villával darabokra tépkedjük, és hozzákeverjük a kukoricát.
  2. A paprikákat, paradicsomot, hagymát, a fetát és tojást apró kockákra vágjuk, és a kukoricás tonhalhoz keverjük.
  3. A salátát sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Ha szükséges, adunk hozzá egy kis olajat is. Hozzákavarjuk a zöldfűszereket.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 58 997
elküldve: 7
receptkönyvben: 512
elkészítve: 30/30
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

halsaláta, feta sajtos tonhalsaláta, feta sajtos kukoricás tonhalsaláta

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

415
csemegekukorica 300 g
tonhalkonzerv 185 g
paradicsom 2 közepes db
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
sárga kaliforniai paprika 1 db
feta sajt 250 g
főtt tojás 2 db
vöröshagyma 1 kis db
petrezselyem 0 ízlés szerint
metélőhagyma 2 ek
citromlé 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint