Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fetás uborkasaláta

Fetás uborkasaláta
Fetás uborkasaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mi alapból imádjuk a fetát, úgyhogy szívesen használjuk salátákhoz.

hozzávalók / 4 adag

A salátához

A tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát legyaluljuk és besózzuk, majd egy kis állás után kinyomkodjuk.
  2. A salátalevet elkészítjük: Összekeverjük az ecetet a porcukorral és kevés vízzel, ízlés szerint. Ebbe tesszük a kinyomkodott uborkát. Belekeverünk tejfölt, és beletesszük a felkockázott fetát.
  3. A tetejét megszórjuk paprikával és borssal.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 244
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

zora

Mióta szakács: 2011.10.15.
58 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

feta sajtos uborkasaláta, uborkasaláta feta sajttal, ecetes-tejfölös uborkasaláta feta sajttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

213
kígyóuborka 1 db
feta sajt 20 dkg
tejföl 4 ek
ecet 1 ek
porcukor 4 ek
1 késhegynyi
fűszerpaprika 1 csipet
bors 1 csipet