Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fetás uborkasaláta mentával

Fetás uborkasaláta mentával
Fetás uborkasaláta mentával
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy másféle uborkasaláta, így is finom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát meghámozzuk, megmossuk, négybe vágjuk, a magokat kivágjuk. Az uborkát vékony szeletekre vágjuk.
  2. A hagymát meghántjuk, apró kockákra vágjuk, a mentát és petrezselymet apróra vágjuk.
  3. Az egészet egy edénybe tesszük, a fetát rámorzsoljuk. Meglocsoljuk a citromlével, és olajjal. Sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 373
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

uborkasaláta másképp, feta sajtos uborkasaláta, feta sajtos-mentás uborkasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

239
kígyóuborka 0.5 közepes db
lila hagyma 0.5 közepes db
feta sajt 100 g
menta 4 szál
petrezselyem 4 szál
citromlé 0.5 citromból nyert
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint