Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Finom lazackrém

Finom lazackrém
Finom lazackrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha darabosabbra szeretnénk a krémet, pürésítsük csak a lazac 2/3-át a krémsajttal, a maradékot vágjuk apró kockákra, és úgy keverjük a kész krémhez. Tálaljuk kevés apróra vágott füstölt lazaccal - vagy ha van kaviárral- és kaporral megszórva.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apró kockákra vágjuk. A lazacot csíkokra vágjuk.
  2. A krémsajtot a tejjel simára keverjük. Hozzáadjuk a lazacot és hagymát, botmixerrel pürésítjük.
  3. Borssal, citromlével ízesítjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 25 519
elküldve: 5
receptkönyvben: 157
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1951 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre

egyéb elnevezések

füstöltlazac pástétom, lazac krémsajttal, krémsajtos lazacpástétom

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

111
lazac 50 g
vöröshagyma 0.5 kis fej
krémsajt 100 g
tej 2 ek
bors 0 ízlés szerint
citromlé 0.5 ek