Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fodros kel pesto

Fodros kel pesto
Fodros kel pesto
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A pesto eddig nem tartozott a kedvenceim közé a kesernyés íze miatt. Persze így, hogy én alakíthatom az ízét, sikerült általam is fogyasztásra alkalmassá tenni.

hozzávalók / 10 adag

ajánlat

Pesto finom tésztába keverve, pizzán, mártogatónak, levesbe főzve, sült zöldségekkel, rántottával, pirítóson, zabkekszen, kuszkuszba keverve.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fodros kelt átnézzük, megmossuk, a vastag szárakat és vastag ereket kivágjuk.
  2. Összeturmixoljuk a napraforgó olajjal és a pirospaprikával.
  3. A sajtot lereszeljük. A fodros keles keverékbe turmixoljuk.
  4. A lime-ot kifacsarjuk, és a masszába turmixoljuk.
  5. A keveréket hűtőben 1 hétig tárolhatjuk úgy, hogy napraforgó olaj fedje a tetejét. (Így légmentesen zárjuk el a levegőtől.) Fagyasztható is.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 528
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tejtermékből
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyha: olasz
adag: 10 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

diómentes pesto, egyszerű pesto, filléres pesto

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

59
fodros kel 10 dkg
napraforgó olaj 5 ek
cheddar sajt 5 dkg
fűszerpaprika 4 teáskanál
limelé 1 lime-ból nyert