Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fogas korianderrel és petrezselyemmel

Fogas korianderrel és petrezselyemmel
Fogas korianderrel és petrezselyemmel
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A fogast drKardossal készítettem, aki már régen küldött be új receptet a No Salty-ra. A közös munka kiforrta magát, egy finom vacsora lett belőle. Dr Kardosnál a bor is fogyott rendesen!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Salátát és bagettet kínálunk hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fogast megtisztítjuk, bőrét lehúzzuk, megmossuk.
  2. Az olajat összekeverjük a sóval, borssal, és az apróra vágott petrezselyemmel, korianderrel.
  3. Az olajos, fűszeres páccal megkenjük a hal mindkét oldalát, majd egy órára hűtőbe tesszük.
  4. A sütőt legmagasabb fokozatra előmelegítjük (250-280°C, alsó-felső sütés). A bepácolt halat tepsibe tesszük, a felaprított fokhagymát a tetejére szórjuk, és a hal vastagságától függően 15-20 perc alatt megsütjük. A halat addig sütjük, amíg el nem kezd pirulni (ne forgassuk, nehogy eltörjön!).

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 391
elküldve: 2
receptkönyvben: 114
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Beácska

Mióta szakács: 2008.04.25.
104 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

sült fogas, fogas zöldfűszerekkel, zöldfűszeres fogas, korianderes-petrezselymes fogas

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

strawberry
Juci (strawberry) / strawberry Wed, 2010-10-27 20:40

Szia! Sajnálattal értesítelek, hogy a receptedet- fotóval együtt - egy "kedves" valaki lenyúlta, és beküldte a "Küldd be a recepted" c. kiadvány I. évfolyam 6. számába (megjelent 2010. november.)Az illető 3000 Ft-ot kapott érte. A recept beküldője Horváth Gergő, Győr. Az újság főszerkesztője Végh László, email: recept@kulddelarecepted.hu.

Szia, Juci

200
fogas 750 g
koriander 1 csokor
petrezselyem 1 csokor
olívaolaj 5 ek
fokhagyma 4 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint