Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fogas lecsóval

Fogas lecsóval
Fogas lecsóval
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a menüt egy osztrák étteremben ettük a családdal. Nagyon ízlett, gondoltam, elkészítem otthon. Sikerült az ízeket eltalálnom. Csak annyival különbözik, hogy házi lecsóval tálaltam.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halakat besózzuk, és egy tálba tesszük, a tejjel leöntjük, ebben áztatjuk 15 percre.
  2. Majd szűrön lecsepegtetjük. Egy tányérban a lisztet, pirospaprikát és a fehérborsot összekeverjük.
  3. Serpenyőben olajat forrósítunk, beletesszük a karikákra szelt fokhagymát és a megmosott petrezselyem leveleket. Kicsit pirítjuk, és a paprikás lisztbe forgatott halszeleteket kisütjük.
  4. Óvatosan forgatjuk, hogy ne törjenek meg a halszeletek.
  5. Eközben a lecsót felforrósítjuk. A kisült halszeletekre szószként tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 599
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült hal, pirospaprikás sült fogas házi lecsóval, sült fogas lecsóval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

580
fogas 1 kg
0 ízlés szerint
tej 5 dl
graham-liszt 4 púpozott ek
fűszerpaprika 0.5 kávéskanál
fehér bors 0.5 kávéskanál
olívaolaj 2 dl
fokhagyma 2 gerezd
petrezselyem 0.5 csokor
lecsó 70 dkg