Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fogas pisztáciás bundában zellerpürével

Fogas pisztáciás bundában zellerpürével
Fogas pisztáciás bundában zellerpürével
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 35 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újabb nagyszerű recept az Ízek és érzésekből. A zellerpüré valami isteni, többször elkészítettem az elmúlt hetekben.:)

hozzávalók / 4 adag

A halhoz

A püréhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat sózzuk, borsozzuk, majd a lisztben, a felvert tojásban és a pisztáciában megforgatjuk.
  2. A szeleteket kókuszzsírral kikent tepsibe fektetjük, és 180°C-ra előmelegített sütőben (hőlégkeveréses: 165°C) 20-25 perc alatt megsütjük.
  3. A zellerkockákat párolóedényben 35 percig pároljuk.
  4. Amikor elkészült, a vajjal és a joghurttal együtt pürésítjük.
  5. Szerecsendióval, sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítjük.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 307
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Ágica-92

Mióta szakács: 2012.09.06.
47 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fogasfilé zellerpürével, pisztáciás bundában sült fogas, fogasfilé pisztáciás bundában

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

733
fogas 60 dkg
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
teljes kiőrlésű liszt 10 dkg
tojás 2 db
pisztácia 20 dkg
kókuszzsír 1 ek
zeller 1.2 kg
vaj 5 dkg
joghurt 1 dl
szerecsendió 2 csipet
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor