Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fogasfilé aszalt paradicsomos-vörös pesztós rizottóval

Fogasfilé aszalt paradicsomos-vörös pesztós rizottóval
Fogasfilé aszalt paradicsomos-vörös pesztós rizottóval
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valentin napra piros-fehér ételekből álló menüsort állítottam össze, ez lett a főfogás.

hozzávalók / 2 adag

Rizotto

Fogasfilé

Szólj hozzá!

elkészítés

Rizotto

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, kevés kókuszzsíron megfuttatjuk.
  2. Hozzáöntjük a rizst, felöntjük egy kevés alaplével.
  3. Beletesszük a vörös pesztót és a kissé összevágott szárított paradicsomot.
  4. Apránként, folyamatos kevergetés mellett adagoljuk hozzá a többi alaplevet, amíg a rizs meg nem puhul.

Fogasfilé

  1. A fogasfiléből két szép szeletet vágunk, enyhén megsózzuk.
  2. Vaj és olívaolaj keverékén megsütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 036
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kama Suflé

Mióta szakács: 2009.10.12.
56 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fogasfilé rizottóval, sült fogas rizottóval, aszalt paradicsomos rizottó fogasfilével

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

704
rizottó rizs 200 g
pesto 1 ek
szárított paradicsom 6 db
vöröshagyma 1 kis db
alaplé 6 dl
kókuszzsír 1 ek
fogas 40 dkg
0 ízlés szerint
vaj 0.5 ek
olívaolaj 0.5 ek