Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fogyis tonhalfasírt

Fogyis tonhalfasírt
Fogyis tonhalfasírt
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fogyózom!:) De imádok enni is:) Ez a recept szerintem rendben van fogyáshoz. Ehetünk hozzá salátaköretet. Én csak simán mustárral toltam be! Ebből a mennyiségből 14 kicsi golyó lett.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tonhalkonzervet lecsepegtetjük, egy kis keverőtálba rakjuk, villával átnyomkodjuk.
  2. Hozzáadjuk az apróra vágott lilahagymát, lisztet, a fél dl vizet, sózzuk, borsozzuk, belerakjuk az apróra vágott petrezselymet.
  3. Berakjuk a hűtőbe minimum fél órára.
  4. Kevés olajban, nagy lángon a gombócra formázott fasírtokat megsütjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 228
elküldve: 5
receptkönyvben: 370
elkészítve: 14/23
Facebookon megjelent: -

szakács

Csorbusz

Mióta szakács: 2012.05.30.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
receptverseny: Nevezd be a legjobb fogásod és nyerj!
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fogyókúrás tonhalfasírt, fasírtgolyó tonhalkonzervből, diétás tonhalfasírt

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Borbála77
Borbála77 Tue, 2012-08-14 12:39

Néha azt gondolja az ember, hogy a receptek közt már nem tud alapvető újdonságot olvasni, csak módosításokat, finomításokat, változatokat. És az ehhez hasonló ötletes receptek rácáfolnak erre! Köszönöm!

596
tonhalkonzerv 130 g
diabetikus liszt 50 g
víz 0.5 dl
lila hagyma 0.5 közepes fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 dl