Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fogyókúrás pupusas

Fogyókúrás pupusas
Fogyókúrás pupusas
40 perc / előkészület: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sztori nagyon egyszerű: megtaláltam az eredeti pupusas receptet (pontosabban a magyarosított változatát), de a fehérje diétámba nem fért bele, így lett belőle ez. 

hozzávalók / 4 adag

A tésztához (7-8 db-hoz): 

A töltelékhez:

  • 10 dkg sonka/ tarja 
  • fél póréhagyma
  • 2-3 kanál tejföl
  • 5 dkg sajt (pl. növényi sajt, reszelve) 
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, amíg a tölteléket elkészítjük, addig pihen.
  2. Ha az megvan, akkor fél maréknyikat letépünk, vékonyra nyújtjuk, egyik oldalába tölteléket teszünk, ráhajtjuk, és vagy késsel vagy derelyevágóval körbevágjuk. 
  3. A töltelék elkészítése: a hozzávalókat apró darabokra vágjuk, és összekeverjük a tejföllel és a reszelt sajttal.
  4. Az elkészült "batyukat" 3-4 perc alatt serpenyőben aranybarnára sütjük közepes lángon. 
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 271
elküldve: 0
receptkönyvben: 76
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Anna Virág

Mióta szakács: 2011.09.20.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sonkás lepény, graham-lisztes sonkás lepény, tejfölös-sonkás lepény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!