Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymaleves erdeigy konyhájából

Fokhagymaleves erdeigy konyhájából
Fokhagymaleves erdeigy konyhájából
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerűen elkészíthető finom leves.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirke aprólékot megmossuk, majd felöntjük kb. 3 liter vízzel.
  2. Felforraljuk, majd a habját leszedjük.
  3. Ezután hozzáadjuk a leveskockát, ételízesítőt és a sót. A petrezselymet apróra vágjuk, és a leveshez adjuk.
  4. A lisztből rántást csinálunk. Mikor majdnem kész, akkor az apróra vágott fokhagymát a rántáshoz adjuk.
  5. Mikor a csirke megfőtt, akkor hozzáadjuk a rántást. Pár percig még forraljuk, és kész.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 624
elküldve: 1
receptkönyvben: 11
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

erdeigy

Mióta szakács: 2015.10.03.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fokhagymás leves csirkeaprólékkal, csirkehúsleves fokhagymás rántással, extrén fokhagymás húsleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

316
csirkeaprólék 60 dkg
leveskocka 2 db
ételízesítő 3 kávéskanál
3 kávéskanál
petrezselyem 1 csokor
fokhagyma 6 gerezd
finomliszt 2.5 evőkanál
víz 3 l
napraforgó olaj 2 ek