Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymamártás Csöpptől

Fokhagymamártás Csöpptől
Fokhagymamártás Csöpptől
12 perc / előkészület: 2 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Visszatérő vasárnapi vacsora nálunk. A déli maradék húsleves, és főtt hús elfogyasztásának legjobb módja. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsíron szép pirosra pirítjuk a lisztet.
  2. Lehúzzuk a tűzről, beletesszük a reszelt fokhagymát, majd felöntjük alaplével szép fokozatosan, kis adagokban, folyamatosan kevergetve.
  3. Visszatesszük a tűzre, és kis lángon, gyakran kevergetve addig főzzük, amíg kellő sűrűségű nem lesz.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 11 422
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Csöpp

Mióta szakács: 2013.02.13.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
konyhatitkok: nagyi receptjei
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: szósz
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

fokhagymakrém, fokhagymaszósz, fokhagymamártás főtt húshoz

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

terranova56
terranova56 Tue, 2015-01-27 18:53

Nagyon jó, én annyi változtatással készítem,, hogy fele alaplé, fele tej. üdv: Ticcsi

Csöpp
Csöpp / Csöpp Thu, 2015-02-05 16:59

Örülök, hogy ízlett. Tényleg finom lehet bele a tej, legközelebb megpróbálom. Szép napot! :)

225
sertészsír 4 ek
finomliszt 4 púpozott ek
fokhagyma 8 gerezd
alaplé 5 dl