Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás afrikai harcsa

Fokhagymás afrikai harcsa
Fokhagymás afrikai harcsa
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom omlós a harcsának a húsa. Sütésnél ügyeljünk a keverésre, inkább rázogassuk a teflont, így könnyebben összekeveredik. A vaj még ad neki egy kis pikantériát.
 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Pirított burgonya, vagy burgonyapüré illik hozzá.
 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A harcsafilét kockákra vágjuk, besózzuk.
  2. Zúzott fokhagymával jól összekeverjük, paprikás lisztbe forgatjuk, és a vajon megsütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 501
elküldve: 2
receptkönyvben: 310
elkészítve: 17/20
Facebookon megjelent: -

szakács

MENORA

Mióta szakács: 2010.12.25.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

vajas-paprikás afrikai harcsa, vajban sült afrikai harcsa

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

TRózsa
TRózsa Fri, 2015-03-13 14:32

Nagyon finom, könnyű étel. És percek alatt elkészül. Csak arra kell ügyelni, hogy a serpenyőben csak egy sorban süssük. Először elkövettem azt a hibát, ( mivel nagyobb mennyiséget készítettem ) hogy egyszerre akartam kisütni.( Bár a vendégeimnek akkor is ízlett) de legközelebb már tökéletes lett. Köszönöm!

226
hal 60 dkg
fokhagyma 4 gerezd
0 ízlés szerint
vaj 5 dkg
finomliszt 5 dkg
fűszerpaprika 0 ízlés szerint