Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás-bazsalikomos fűszerolaj

Fokhagymás-bazsalikomos fűszerolaj
Fokhagymás-bazsalikomos fűszerolaj
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A fűszerolajok kiváló salátaízesítők, de húsos vagy zöldséges ételek készítésénél is felhasználhatjuk. Nem csak az ételkészítésekor, hanem asztali terítékként is alkalmazhatjuk, így lehetővé téve, hogy ki-ki saját ízlésének megfelelően tovább fűszerezze az ételt. Alkalmazásuk: 1 tál ételbe ízlés és igény szerint 2-5 csepp fűszerolaj adagolása elegendő.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tegyük a fűszernövényeket kis üvegekbe, és öntsük fel olívaolajjal.
  2. A ledugaszolt üvegeket tegyük világos helyre, és érleltessük 2-3 hétig. 
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 170
elküldve: 1
receptkönyvben: 71
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Melcsi

Mióta szakács: 2010.05.19.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: befőttek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd
adag: 12 főre

receptkategóriák

főkategória: befőttek
alkategória: fűszerek házilag
hasonló kategóriák: kompót, befőtt, télire

egyéb elnevezések

fűszerolaj házilag, fűszeres olívaolaj, zöldfűszeres olaj

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

126
olívaolaj 2 dl
majoranna 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
fokhagyma 3 gerezd
babérlevél 3 db
négyszínű bors 1 ek
chili 0 ízlés szerint