Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás-brokkolis tészta joghurtöntettel

Fokhagymás-brokkolis tészta joghurtöntettel
Fokhagymás-brokkolis tészta joghurtöntettel
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kedvenc tésztaételeim egyike ez a rendkívül alacsony zsírtartalmú, könnyű, vegán étel. Rendkívül gyorsan elkészíthető, így gyakran eszem ilyet, ha összesen csak egy órám van az evésre és a főzésre.

hozzávalók / 2 adag

Párolt brokkoli és tészta

Joghurtöntet

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Rakjuk fel főni a sós vizet a tésztához.
  2. Amíg felforr a víz, szedjük rózsáira a brokkolit és mossuk meg őket.
  3. Rakjunk fel kevés vizet forrni, amiben a brokkolit fogjuk párolni.
  4. Dobjuk a brokkolikat a forró sós vízbe és reszeljük rá a fokhagymákat.
  5. Ha a tészta vize is felforrt, akkor rakjuk bele a száraz tésztát.
  6. Amíg főnek az ételek, fogjuk a szójajoghurtot és keverjük össze az összes többi hozzávalóval.
  7. Ha elkészültek, akkor öntsük le a vizet a tésztáról és a brokkoliról is. Tálaljuk a tésztát a brokkolival és az öntettel.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 200
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

doriri

Mióta szakács: 2014.09.29.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

brokkolis tészta, joghurtos tészta, petrezselymes joghurtos brokkolis tészta, sörélesztőpelyhes tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

802
brokkoli 0.5 kg
fokhagyma 2 gerezd
1 csipet
kagylótészta 350 g
szójajoghurt 2 dl
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 1 fél citromból nyert
élesztőpehely 1.5 ek