Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás-fűszeres pangasius

Fokhagymás-fűszeres pangasius
Fokhagymás-fűszeres pangasius
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom és gyors vacsora lehet ebből a halacskából, ha az ember nem sajnálja tőle a fűszereket és a köretet! Ez is egy ilyen volt :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat megmossuk, kinyomkodjuk kissé, hogy ne legyen benne annyi folyadék, és jól befűszerezzük az összes fűszerrel, valamit meglocsoljuk az olívaolajjal őket, és fél órát állni hagyjuk.
  2. Serpenyőben mindkét oldalát pár perc alatt megsütjük, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 23
össznézettség: 38 600
elküldve: 1
receptkönyvben: 134
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

DoGGma

Mióta szakács: 2010.04.02.
107 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres hal, fűszeres cápaharcsa, sült pangasius

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

baba_girl_16
baba_girl_16 Wed, 2015-04-15 15:48

Köszönöm a receptet, tegnap vacsorára készítettem el, isteni finom lett! :)

386
pangasius 1 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
cayenne bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 5 ek