Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás garnéla petrezselyemmel

Fokhagymás garnéla petrezselyemmel
Fokhagymás garnéla petrezselyemmel
8 perc / előkészület: 4 perc főzés: 4 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A spanyol tapasok egyik legnépszerűbb darabja, pillanatok alatt elkészül, és csodálatos előétel, nem csak ünnepeken!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Egy pohár laza fehérbor.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymát finomra vágjuk, a petrezselymet felaprítjuk.
  2. Az olívaolajat felhevítjük egy serpenyőben, majd hozzáadjuk a fokhagymát, és egyszer-kétszer átkeverjük. Hozzáadjuk a garnélát, és oldalanként 2-3 percig pirítjuk, közben figyelünk arra, hogy a fokhagyma meg ne égjen.
  3. Az utolsó percben hozzáadjuk a petrezselymet, átkeverjük, és azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 832
elküldve: 0
receptkönyvben: 50
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 2

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: tapas
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: spanyol
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

garnéla fokhagymával és petrezselyemmel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

187
garnéla 200 g
olívaolaj 3 ek
fokhagyma 3 gerezd
petrezselyem 0.5 csokor