Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás krémsajt

Fokhagymás krémsajt
Fokhagymás krémsajt
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tetszés szerint a krémhez keverhetünk apróra vágott friss fűszereket vagy sűrített paradicsomot is.

hozzávalók / 4 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat, a krémsajttal simára keverjük. Hozzákeverjük az áttört fokhagymát, sóval ízesítjük.
  2. Jól záródó edényben kb. 30 percre a hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 160
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1940 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sajtkrém, szendvicskrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

235
krémsajt 200 g
vaj 60 g
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint