Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás máj

Fokhagymás máj
Fokhagymás máj
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyerekkori nagy kedvencem :)

Sültmájas krémet is lehet belőle csinálni, ha kész a máj, zsírral együtt turmixolni. Pirítós kenyérrel a legfinomabb :)

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucoljuk a fokhagymákat, fokhagymanyomón zúzzuk. A zsírhoz adjuk, és kevés ideig együtt pirítjuk. Majd hozzáadjuk a megtisztított májat, és kb. 10 percig a forró olajban sütjük.
  2. Májat sózni nem szabad főzés közben, mert megkeményedik. Csak a végén sózzuk.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 862
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Barbi84

Mióta szakács: 2014.12.16.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zsírban sült máj, fokhagymás csirkemáj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

539
csirkemáj 1 kg
fokhagyma 1 közepes fej
0 ízlés szerint