Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás-mustáros csirkemell

Fokhagymás-mustáros csirkemell
Fokhagymás-mustáros csirkemell
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ünnepi ebéd egyik fogása volt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Ketchupot, mustárt összekeverjük az oregánóval, zúzott fokhagymával, sóval, olajjal.
  2. Csirkemellfiléket felszeleteljük, beletesszük a fűszeres pácba, és összeforgatjuk. 15 percig hagyjuk pácolódni.
  3. Közepes méretű tepsit olajjal kikenünk. A pácolt húst belefektetjük, megszórjuk reszelt sajttal.
  4. Alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben 40 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után még további 10 percig.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 18
össznézettség: 32 666
elküldve: 7
receptkönyvben: 265
elkészítve: 14/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tepsis csirke, mustáros hús

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Maffer
Maffer Thu, 2018-07-05 11:16

Szia!

Mennyi sót raksz hozzá? Kezdő főzőcskéző vagyok és az "ízlés szerint"-ekkel nem tudok mit kezdeni, ami rengeteg receptben szerepel. Ha először csinálok valamit, akkor nincs mihez viszonyítanom és nem szeretném, ha ezen csúszna el a dolog.
Egyébként nagyon tetszik a recepted, nagy segítség lenne, ha ezt is pontosítanád.
Köszönöm!

563
ketchup 4 ek
mustár 3 ek
csirkemell filé 80 dkg
sajt 25 dkg
fokhagyma 4 gerezd
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek
oregánó 1 kk