Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás párizsi-bundában sült cukkini

Fokhagymás párizsi-bundában sült cukkini
Fokhagymás párizsi-bundában sült cukkini
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Miért is ne próbáljuk ki ezt a fajta cukkinit?! Sokan szeretik a rakott cukkinit is, én ugyan annak nem vagyok a híve....de az ízetlen cukkini bundáját ha kellően beízesítjük, azért egy kellően finom ételt adhatunk az asztalra!!! :-))))

hozzávalók / 3 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Nagyon finom hozzá a chiliszósz!!

Nem szabad hirtelen sütni, mert akkor a bunda kívül megég, a cukkini pedig nyers marad...!!!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkinit pucolás után vékony karikákra vagdossuk.
  2. A tojást felütjük, belenyomjuk a fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket, a liszteket. Végül pedig a tejjel simára keverjük. Annyi tejet adjunk hozzá, hogy se túl híg, se kemény ne legyen.
  3. Minden cukkinikarikát a masszába mártunk, majd mérsékelt tűzön, olajban kisütjük. Papírtörlőre szedjük, és chiliszósszal tálaljuk. Jó étvágyat!!
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 3 528
elküldve: 1
receptkönyvben: 81
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
786 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott cukkini párizsiasan,párizsi cukkini,sült cukkini,cukkini fűszeres panírban,cukkini rántva,palacsintabundában sült cukkini,cukkini sülve

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

381
cukkini 1 közepes db
tojás 1 db
fokhagyma 2 gerezd
bors 0 ízlés szerint
1 kávéskanál
kakukkfű 1 kk
bazsalikom 3 csipet
teljes kiőrlésű liszt 5 evőkanál
finomliszt 2 ek
tej 2 dl