Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás pisztrángsült zöldségágyon

Fokhagymás pisztrángsült zöldségágyon
Fokhagymás pisztrángsült zöldségágyon
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elég régóta szemezek a pisztránggal, már többször el akartam készíteni. Van jó receptem hozzá, így neki is láttam. Hát tényleg finom, aki azt állítja!!

hozzávalók / 2 adag

pisztrángsült

zöldségágy

ajánlat

Ha valaki jobban szeretné főtt rizzsel, azzal is lehet tálalni. Vagy vegyesen, zöldségekkel és rizzsel együtt.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott halat szárazra töröljük, majd beirdaljuk (vagdossuk) pár helyen. Vékonyra vagdosott fokhagymát dugdosunk a nyílásokba. Sózzuk, borsozzuk. Vajjal bekenjük.
  2. Alufóliát kikenünk vajjal, rátesszük a halat. Erős lángon fél óra alatt készre sütjük. Közben az olvadt vajjal locsolgatjuk.
  3. Összevagdossuk a zöldségeket, sózzuk, és olívaolajjal meglocsoljuk. A kész pisztrángot zöldségágyra téve kínáljuk. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 210°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 34 648
elküldve: 1
receptkönyvben: 53
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
711 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült pisztráng, zöldséges pisztráng, pisztráng fokhagymásan, vajas pisztráng

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

555
pisztráng 500 g
fokhagyma 4 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vaj 3 ek
fejessaláta 0.5 db
kígyóuborka 1 közepes db
sárgarépa 1 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint