Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás spárgakrémleves

Fokhagymás spárgakrémleves
Fokhagymás spárgakrémleves
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel itt a spárgaszezon, igyekeztünk minél több elkészítési módot kipróbálni. Ez volt az egyik :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított spárgát kisebb darabokra vágva, ételízesítővel fűszerezve puhára főzzük.
  2. A megfőtt spárgát fokhagymával, borssal, szerecsendióval, tejföllel és a zabkorpával turmixgépbe tesszük, kevés főzőlevet öntünk hozzá. Ha hígabbra szeretnénk, ennek mennyiségét növeljük!
  3. Az alapanyagokat összeturmixoljuk. A kapott masszát további 2-3 percig főzzük.
  4. Szezámmaggal megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 54 021
elküldve: 1
receptkönyvben: 100
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Electro Girl

Mióta szakács: 2013.09.20.
10 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

spárgakrémleves, spárgakrémleves zöld spárgából, krémleves zöld spárgából

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

194
zöldspárga 50 dkg
fokhagyma 1 gerezd
ételízesítő 2 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 1 csipet
tejföl 150 g
zabkorpa 2 ek
víz 5 dl