Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás spárgakrémleves Művészlélek konyhájából

Fokhagymás spárgakrémleves Művészlélek konyhájából
Fokhagymás spárgakrémleves Művészlélek konyhájából
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Spárgaszezon idején orrba-szájba veszem ezt a naagyon finom és egészséges zöldséget. Számos módja van az elkészítésének, ám nekem az örök kedvenc mindig is a belőle készült lágy, szájban olvadós krémleves marad.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított spárgát az ízesített vízben puhára főzzük a fokhagymával együtt.
  2. Ha puhára fől, egy turmixgéppel leturmixoljuk (szeretek benne apróbb zöldségdarabokat hagyni).
  3. Ha kicsit lehűlt, hozzáadjuk a joghurtot.
  4. Készen is vagyunk :)
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 296
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Művészlélek

Mióta szakács: 2018.06.10.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

spárgaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

116
zöldspárga 500 g
ételízesítő 2 kávéskanál
fokhagyma 2 gerezd
görög joghurt 150 ml
víz 5 dl