Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás sült camembert

Fokhagymás sült camembert
Fokhagymás sült camembert
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy barátnőmnél kostóltam először, és azóta havonta egyszer biztosan elkészítem különböző köretekkel. Imádom!:)

hozzávalók / 2 adag

A camemberthez

A salátához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtokat félbevágjuk, a fokhagymát vékony hasábokra szeljük.
  2. Alufóliából kis hajót hajtogatunk, hogy bele tudjuk állítani a camembert.
  3. Beletüzdeljük a fokhagymahasábokat, meglocsoljuk balzsamecettel.
  4. Előmelegített sütőben készre sütjük.
  5. Amíg sül, elkészítjük a salátát. A salátás tálba tesszük a rukkolát, a koktélparit és a mozzarellagolyókat félbevágjuk, hozzáadjuk.
  6. Jöhet a só, bors, oregánó, olívaolaj és a balzsamecet. Összekeverjük, rövid időre hűtőben állni hagyjuk.
  7. Ha elkészült a sajt, tálalhatjuk.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 735
elküldve: 1
receptkönyvben: 96
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Sabrang

Mióta szakács: 2010.08.04.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült camembert sajt fokhagymával, mozzarellás-rukkolás saláta sült camembert-rel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

588
camembert sajt 250 g
fokhagyma 3 gerezd
balzsamecet 1 ek
rukkola 20 dkg
koktélparadicsom 7 db
mozzarella 10 dkg
oregánó 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
balzsamecet 0.5 ek
olívaolaj 0.5 ek