Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás-zöldséges pulykamell

Fokhagymás-zöldséges pulykamell
Fokhagymás-zöldséges pulykamell
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Magyar tájak ételei című szakácskönyvből származó recept. Ott Beatrix aprópecsenye néven szerepel.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tört krumplival tálaltam, amihez petrezselymet kevertem, meg a kisütött szalonnából egy keveset.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csíkokra vágott füstölt szalonna zsírját kiolvasztjuk, hozzáadjuk a hagymát, majd a pulykamellet, és erős tűzön lepirítjuk.
  2. Sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával fűszerezzük.
  3. Összeforraljuk a zöldborsóval, meg a kukoricával.
  • elkészítettem: 19 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 034
elküldve: 4
receptkönyvben: 135
elkészítve: 0/6
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldborsós-kukoricás aprópecsenye, szalonnás-zöldséges pulykaragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

412
pulykamell 50 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
zöldborsó 10 dkg
csemegekukorica 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint