Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fóliában sült batáta füstölt makrélával

Fóliában sült batáta füstölt makrélával
Fóliában sült batáta füstölt makrélával
45 perc / előkészület: 5 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik hiperben láttam meg a füstölt makrélát, és nagyon megörülten neki, így hát vettem egy darabot. Ugyanebben az időben találtam rá egy honlapra, ahonnan batátát lehetett rendelni. Már akkor tudtam, hogy jó párost fognak alkotni! Kolléganőkkel összefogva rendeltünk is. Csak meg kellett várni, míg megérkezik... De megérte!!!

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A batátát megmossuk, és néhány helyen megszurkáljuk.
  2. Alufóliába becsomagoljuk, és sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük.
  3. Közben a tejfölt sóval, borssal és zöldfűszerekkel (petrezselyem, metélőhagyma) kikeverjük.
  4. Ha már nyomásra puha a batáta, akkor kivesszük a sütőből, és kicsomagoljuk. Megvágjuk, és meglocsoljuk a tejföllel.
  5. Mellé füstölt makrélát kínálunk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 096
elküldve: 1
receptkönyvben: 44
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

mumuska

Mióta szakács: 2010.07.21.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

füstölt makréla édesburgonyával, sült édesburgonya makrélával, sült batáta makrélával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

440
édesburgonya 20 dkg
makréla 10 dkg
tejföl 1 dl
zöldfűszer 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint