Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fóliában sült halfilé

Fóliában sült halfilé
Fóliában sült halfilé
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, egyszerű, könnyű étel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az édesburgonyát, brokkolit és a zöldbabot félig előfőzzük. (Forrás után kb. 5-10 percig főzzük egy lábasban.)
  2. A vajat mikrosütőben felolvasztjuk, beletesszük a fokhagymát, provence-i fűszert és az ételízesítőt.
  3. 4 nagy méretű fóliát szakítunk, majd mindent 4 felé osztunk.
  4. A fodros kelt tesszük az aljára, majd a burgonyát, zöldbabot, brokkolit, halat.
  5. Végül mindegyik tetejére rálocsoljuk a fűszeres vajat, és megszórjuk a póréhagymával.
  6. Alaposan becsomagoljuk, ha szükséges, akkor inkább dupla réteg fóliát használjunk.
  7. Egy tepsire helyezzük a fóliacsomagokat, és kb. 30 percet, 180 fokon sütőben sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 414
elküldve: 4
receptkönyvben: 26
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Monique

Mióta szakács: 2013.04.06.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csőbensült halfilék, zöldséges halfilék, párolt halfilék zöldégekkel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

254
tőkehalfilé 50 dkg
édesburgonya 1 db
zöldbab 25 dkg
fokhagyma 4 gerezd
provence-i fűszerkeverék 2 teáskanál
vaj 2 ek
póréhagyma 1 közepes db
brokkoli 1 közepes db
fodros kel 20 dkg
ételízesítő 0 ízlés szerint