Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Forralt boros gyümölcsleves

Forralt boros gyümölcsleves
Forralt boros gyümölcsleves
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csak egy légből kapott ötlet volt egy hideg őszi estén. Bejött, finom lett, és megmelengette a lelkünket.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gyümölcsöket kimagozzuk, felkockázzuk.
  2. Egy fazékba öntjük a bort és a vizet, bele a gyümölcsöket és a fűszereket ízlés szerint. A fahéj és a szegfűszeg is lehet őrölt vagy egész.
  3. Felforraljuk, és édesítjük ízlés szerint.
  4. A pudingport a tejjel kikeverjük, és besűrítjük vele a levest. Forrón az igazi.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 926
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nyulas

Mióta szakács: 2010.08.12.
166 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves

egyéb elnevezések

vörösboros gyümölcsleves, pudingos gyümölcsleves vörösborral

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Forzaanna
Forzaanna Sat, 2011-12-31 15:45

Sajnálattal látom, hogy senki nem szólt még hozzá.
Ez egy igen jó kis recept, most készítem :-).
Biztos finom lesz! Gratulálok az ötlethez!

456
vörösbor 2.5 dl
víz 2.5 dl
szegfűszeg 0 ízlés szerint
fahéj 0 ízlés szerint
alma 2 db
körte 2 db
vaníliás pudingpor 1 tasak
tej 1 dl
cukor 2 ek