Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Forró rumpuncs

Forró rumpuncs
Forró rumpuncs
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezen a hideg, havas március 15-én, mivel a nap java részét a szabadban töltöttem, valami forró, édes italra vágytam. Nekem bejön, nagyon finom. A receptet egy régi receptújságban találtam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megmossuk a gyümölcsöket, vékonyan megpucoljuk, és a  héjakat vízben felforraljuk.
  2. Hozzáöntjük a borokat, a rumot és a cukrot, kevergetve éppen csak felforraljuk.
  3. Hozzáöntjük a gyümölcsök kifacsart levét, és forrón poharakba merjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 22 606
elküldve: 4
receptkönyvben: 180
elkészítve: 4/7
Facebookon megjelent: -

szakács

V2rider

Mióta szakács: 2012.12.10.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
alkalom: karácsonyi receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

forró puncs, rumos puncs, rumpuncs

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

aantee
aantee / aantee Sun, 2013-12-08 17:28

Ez nagyon jó! Kevesebb vízzel, pici fűszerezéssel készítettem és nagyon finom!

365
vörösbor 2.5 dl
fehérbor 2.5 dl
rum 1.5 dl
víz 5 dl
cukor 15 dkg
citrom 1 db
narancs 1 db