Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Főtt spárga shiitake gombával

Főtt spárga shiitake gombával
Főtt spárga shiitake gombával
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Különleges és nemzetközi recept, spárga, shiitake gomba és gorgonzola triója. Ha nem kapunk shiitaket, vagy idegenkedünk, akkor helyettesíthetjük más gombával is, mint csiperke vagy laska, de legyünk bátrak, és próbáljuk ki! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Pucoljuk meg a spárgát.
  2. Szeleteljük fel a gombát, és dinszteljük meg pici olajon. Sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítsük.
  3. A lecsepegtetett spárgákra tegyük rá a párolt gombát, tetejét szórjuk meg apróra vágott zöldfűszerrel és reszelt gorgonzola sajtot. Frissen a legfinomabb!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 823
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

shiitake gomba spárgával, shiitake gomba zöldspárgával, főtt spárga gombával és gorgonzola sajttal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

306
shiitake gomba 500 g
zöldspárga 1000 g
zöldfűszer 2 teáskanál
gorgonzola 150 g
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl