Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Francia brownie Evicaa konyhájából

Francia brownie Evicaa konyhájából
Francia brownie Evicaa konyhájából
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy női magazinban találtam a receptet. Gyorsan el is készítettem, egy este alatt ketten befaltuk az egész tepsinyi adagot!:) Nagyon könnyű, finom és gyors desszert! 

Én sütőmargarint használtam a recepthez.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt 210 fokra (gázsütőn 7-es fokozatra) előmelegítjük.

  2. Az összetört csokoládét és a vajat mikróban vagy vízgőz fölött felolvasztjuk, és simára keverjük.

  3. Felverjük a tojásokat a cukorral, míg megduplázzák térfogatukat.

  4. Hozzáadjuk a lisztet és a csokis-vajat.

  5. Tepsibe öntjük a keveréket, és 10 percig sütjük. Így a sütemény a közepén folyós lesz. Ha szeretnénk, 6-8 perccel tovább süthetjük.

  6. Hagyjuk kihűlni, és tepsiben szeleteljük fel.

  • sütési hőfok: 210°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 210
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Evicaa

Mióta szakács: 2013.10.27.
3 recept

receptjellemzők

konyha: francia
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: desszert

egyéb elnevezések

nem lehet elrontani - Francia brownie, puha csokis sütemény, csokoládés szelet

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1775
tojás 5 db
étcsokoládé 250 g
vaj 175 g
cukor 80 g
finomliszt 75 g