Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Francia céklasaláta

Francia céklasaláta
Francia céklasaláta
190 perc / előkészület: 5 perc főzés: 180 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A cékla minden formában egészséges és finom.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Hidegen tálaljuk. Jó étvágyat kívánok!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát alaposan megmossuk, és héjában kevés vízben megfőzzük.
  2. Ha kihűlt meghámozzuk, és kb. 1,5×1,5 centis kockákra vágjuk.
  3. A céklakockákat felforrósított olajon hirtelen átsütjük, és egy tálba rakjuk.
  4. Megtisztított reszelt vöröshagymával meghintjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, ecettel meglocsoljuk és ha maradt olajunk, azt is ráöntjük.
  5. Óvatosan átkeverjük.
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 914
elküldve: 2
receptkönyvben: 37
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsisef

Mióta szakács: 2011.07.23.
217 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
szezon: tél
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: köret

egyéb elnevezések

céklasaláta, hagymás-ecetes cékla, ecetes céklasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

145
cékla 60 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
olívaolaj 0.5 dl
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
ecet 2 tk