Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Franciasaláta Melóca konyhájából

Franciasaláta Melóca konyhájából
Franciasaláta Melóca konyhájából
45 perc / előkészület: 30 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Rántott húsok és sültek mellé is kiváló köret, arról nem is beszélve, hogy egyszerű, gyors és bármikor elkészíthető.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát, répát és borsót sós vízben megfőzzük.
  2. Amíg hűlnek a zöldségek, addig megcsináljuk a mártást (tejfölt, mustárt, majonézt, cukrot, citromlevet, borsot összekeverjük) valamint felaprítjuk az almát és a csemegeuborkát.
  3. Amikor kihűltek a főtt zöldségek, mindent belekeverünk a mártásba.
  4. Érdemes egy nappal a tálalás előtt elkészíteni, így jobban összeérnek az ízek.
  5. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 850
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Melóca

Mióta szakács: 2016.08.02.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

vegyes saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

290
zöldborsó 30 dkg
burgonya 2 közepes db
sárgarépa 3 közepes db
csemegeuborka 3 közepes db
alma 2 közepes db
tejföl 450 g
mustár 1 ek
majonéz 3 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
cukor 1 tk
bors 0 ízlés szerint