Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Frankfurti leves pulykavirslivel

Frankfurti leves pulykavirslivel
Frankfurti leves pulykavirslivel
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukámtól tanultam :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát és a petrezselyemzöldet felaprítjuk és megfuttatjuk az olajon.
  2. A káposztát csíkokra vágjuk, majd megpirítjuk, fűszerezzük (a majoránnát csak a végén adjuk hozzá) és felöntjük a vízzel.
  3. Felkarikázzuk a virslit.
  4. Amikor a káposzta megpuhult, a virslit is hozzáadjuk.
  5. Ha a virsli is megfőtt, hozzákeverjük a leveshez a tejfölt és pár percig összeforraljuk, ekkor adjuk hozzá a majoránnát.
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 51 738
elküldve: 14
receptkönyvben: 340
elkészítve: 31/38
Facebookon megjelent: 1

szakács

csiganyuci

Mióta szakács: 2012.07.29.
65 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

majorannás frankfurti leves, pulykavirslis frankfurti leves

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

t.ildiko.
t.ildiko. Sun, 2013-05-26 18:25

Ma ezt készítettem ebédre,nagyon finomra sikerült,és hipp-hopp kész is lett.A családnak is ízlett.Köszönet a jó receptért.

310
kelkáposzta 1 kis fej
lila hagyma 1 kis fej
petrezselyem 1 csokor
virsli 140 g
tejföl 175 g
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
víz 1 l