Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Frankfurti leves szalonnával

Frankfurti leves szalonnával
Frankfurti leves szalonnával
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádjuk a frankfurti levest !! Könnyű elkészíteni, és pikk pakk elkészíthető!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy kis olajat felhevítünk, és megdinszteljük a hagymát rajta, majd hozzáadjuk az apró kockára vágott szalonnát is, és együtt pirítjuk tovább. (A szalonnát el lehet hagyni.)
  2. Kelkáposztát felcsíkozzuk, krumplit megpucoljuk, és felkockázzuk nagyobb darabokra. A káposztát és a krumplit hozzáadjuk a dinsztelt hagymához, és felengedjük vízzel, ételízesítővel-köménymaggal ízesítjük.
  3. Addig míg meg nem fő , illetve puhul minden, felkarikázzuk a virsliket kb. kisujjnyi vastagságra. A tejfölt a liszttel elkeverjük, és hozzáadagoljuk a leveshez. A legvégén adjuk hozzá virslit, hogy ne főljön szét.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 676
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

nikuszbaby

Mióta szakács: 2013.12.15.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

káposztás-virslis leves, kelkáposztaleves virslivel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

811
kelkáposzta 1 közepes db
vöröshagyma 1 nagy db
füstölt szalonna 15 dkg
újkrumpli 30 dkg
köménymag 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
virsli 40 dkg
tejföl 3 dl
finomliszt 2 púpozott ek
víz 3 l