Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Frittata krumplival

Frittata krumplival
Frittata krumplival
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A maradék krumpli eltüntetésére használtam a frittata receptjét.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Friss saláta, vagy eltett savanyúság illik mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat leütjük egy tálba, sózzuk, majd villával felverjük őket.
  2. Hozzáadjuk a reszelt parmezánt, a prézlit, a villával összenyomott krumplit, és a petrezselymet is, jól elkeverjük (a massza ne legyen se túl híg, se túl kemény).
  3. Felhevítünk egy serpenyőt kis olajjal, majd ráöntjük a frittata-t, fakanállal szépen, egyenletesere elsimítjuk, majd lassú tűzön fedő alatt (vagy egy másik serpenyővel lefedve) pirosra sütjük, majd óvatosan megfordítjuk, és a másik felét is készre sütjük.
  4. Tálalás előtt még pár percig szikkadni hagyjuk.

  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 804
elküldve: 0
receptkönyvben: 77
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Cafika

Mióta szakács: 2010.06.20.
156 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: főétel

egyéb elnevezések

burgonyás olasz omlett, krumplis omlett

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

452
tojás 6 db
0 ízlés szerint
parmezán sajt 3 dkg
zsemlemorzsa 4 ek
burgonya 3 db
petrezselyem 2 ek
napraforgó olaj 1 teáskanál