Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fürjtojásos-gránátalmás saláta

Fürjtojásos-gránátalmás saláta
Fürjtojásos-gránátalmás saláta
18 perc / előkészület: 10 perc főzés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs kifejezett háttértörténet, rendelkezésre álltak az alapanyagok, és egy egészen érdekes ízkombinációt sikerült kihozni.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fürjtojásokat körülbelül 8-9 perc alatt keményre főzzük enyhén sós vízben, majd levesszük a héjukat és kettévágjuk.
  2. A gránátalma magjait kiszedjük, és egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a kis darabokra tépett jégsalátát, karikára vágott újhagymát. A paprikát és a mozzarellát közepes darabokra kockázzuk, és ezeket is hozzáadjuk.
  3. Rálocsoljuk a citromlevet, ételízesítővel (delikát), egy kevés fehérborssal és a felaprított friss rozmaringgal megfűszerezzük. Az egészet jól összekeverjük, majd a végén a fél fürjtojásokat hozzáadjuk, óvatosan kicsit átkeverve az egészet.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 913
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

k3csk3

Mióta szakács: 2015.02.21.
10 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

zöldsaláta fürjtojással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

267
fürjtojás 14 db
gránátalma 0.5 db
jégsaláta 10 dkg
mozzarella 400 g
újhagyma 2 közepes db
kápia paprika 2 közepes db
rozmaring 2 szál
citromlé 1 ek
ételízesítő 0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint