Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt-főtt tarja rántva

Füstölt-főtt tarja rántva
Füstölt-főtt tarja rántva
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha még nem készítettetek ilyet, próbáljátok ki, isteni....nem tudom eldönteni, melyik a finomabb.....ez vagy a sima rántott hús....csemegepultokban lehet kapni, fel kell szeleteltetni....

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szeletelt tarját a szokásos módon panírozzuk, megsózni nem kell, de a tojásba tegyünk kevés sót mindig! Tehát liszt, tojás (sóval felvert), prézli (zsemlemorzsa).
  2. A felforrósított zsiradékon szép pirosra sütjük mindkét oldalát! Itt nem kell izgulni, hogy átsült-e, biztosan puha lesz-e! :) Én (saját készítésű) paradicsomsalátával és petrezselymes újburgonyával tálaltam! Mennyei, gyors lakoma! Imádjuk így, cuzammen! :) De csak úgy magában elcsipegetni is! :) Jó étvágyat kívánok hozzá annak, aki elkészíti!
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 363
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Walaky

Mióta szakács: 2015.08.05.
179 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott szelet

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

699
füstölt-főtt tarja 60 dkg
tojás 3 db
3 csipet
finomliszt 1 bögre
zsemlemorzsa 1 bögre