Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt húsos virslisaláta

Füstölt húsos virslisaláta
Füstölt húsos virslisaláta
20 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt a mélyhűtőben egy darab füstölt hús, amit el akartam használni. Majd jött ez az ötlet, hogy együnk valami salátát vacsorára, így született meg ez a recept.

Macs

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A virslit föltesszük főni.
  2. Ameddig elkészül, a füstölt húst és a zöldségeket kockákra vágjuk, a salátát pedig apró darabokra tépjük. Ha a virsli elkészült, hagyjuk kicsit kihűlni, majd felkarikázzuk.
  3. A majonézből, mustárból és tejfölből öntetet csinálunk, majd összekeverjük a salátával.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 392
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Macs & Kand Úr

Mióta szakács: 2015.05.31.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, vacsora
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
alkalom: szilveszter

egyéb elnevezések

virslisaláta, virslisaláta füstölt hússal, gyors virslisaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

540
virsli 200 g
füstölt tarja 100 g
jégsaláta 100 g
kígyóuborka 100 g
koktélparadicsom 10 dkg
lila hagyma 1 kis db
majonéz 3 ek
tejföl 3 ek
mustár 1 ek
0 ízlés szerint